Retket ja matkat

Tällä sivulla esitellään retkiä ja matkoja, joihin kaikkien helsinkiläisten senioriyhdistysten
jäsenet
voivat osallistua.

 

 Piiri järjestää 
Helsingin kansallinen senioripiiri järjestää kiertomatkan Skotlantiin 5.-10.5.2020. 

Kohteenamme Ylämaat, mahtavat linnat, Loch Ness, Edinburg ja elämän vesi. Lähdemme 5.5.2020 Finnairin suoralla lennolla Hgistä 16:35 Edinburgiin. Vastassa on suomalainen Ingsva linja-auto, suomalainen kuljettaja ja suomalainen opas. Kohteitamme mm. Pitlochryn kaupunki, Balmoralin linna, Glenfiddishin viskitislaamo, Inverness, Loch Ness, Fort William, Loch Lomond ja pari päivää Edinburgissa erilaisine ohjelmineen. Matkan hinta 1395/kahden hengen huoneessa, 1 hengen huoneen lisä 245 €. Oheisessa esitteessä kaikki tiedot ilmoittautumisohjeineen. Ilmoittautumiset kaikkine tietoineen, jotka on ohjeissa kerrottu; Paula Kemppainen; paukem52(at)gmail.com tai 0505688024 14.11.2019 klo 10:00 alkaen.

Katso alla olevaa  dokumenttia.

Helsingin kansallinen senioripiiri järjestää  retken Ilmajoen musiikkijuhlille 4.-5.6.2020.  Matkalle mukaan mahtuu 60 henkilöä.

Ilmoittautumiset Paula Kemppaiselle alkaa 27.09.2019 klo 10:00 sähköposti paukem52(at)gmail.com tai 050 568 8024.

Ilmoittautumisesi yhteydessä mainitse seuraavat tiedot:

Nimesi, s-postisi, puh.numerosi, huonekaverisi nimi ja ruokavaliosi.

Huom! Ilmoittautumisaika alkaa täsmälleen ilmoitettuna aikana. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Ohjelmatiedot: Hiljaiset perivät maan - ooppera lapuanliikkeestä. Säveltänyt Jukka Linkola, libretto Tuomas Perkkinen, päärooleissa Ville Rusanen, Saara Kiiveri ja Teneli Mäkelä. Tarkempia tietoja alla olevista dokumenteista.


Naantalin musiikkijuhlat 13.6.2020

Kaksi päätöskonserttia: Rymättylän kirkko klo 15 jousikvartetti Meta4 ja Naantalin kirkko klo 19 esiintyjinä mm Arto Noras ja Soile Isokoski.

Matka on Kanta-Helsingin seniorit ry:n ja Helsingin kansallinen senioripiiri ry:n yhteisretki. 

Ilmoittautuminen tiistaihin 10.3.2020 mennessä: paukem52(at)gmail.com tai Paula Kemppainen puh 050 5688 024. 

Ilmoita nimesi, s-postiosoitteesi, puhelinnumerosi, mahdollinen ruokavaliosi ja yhdistyksesi.

Tarkemmat tiedot oheisesta dokumentista.


Jäsenyhdistykset järjestävät
Kanta-Helsinki kutsuu matkalleen:KEVÄTMATKA PÄRNUUN JA GEORG OTS 100-OOPPERAGAALA 18.-20.3.2020 Kanta-Helsingin seniorit järjestää otsikossa mainitun kevätmatkan. Matkalle mahtuu vielä muutamia lisää. Imoittautumiset matkaesitteessä mainitusti; Tarja Rinne, taiju.rinne(at)gmail.com tai 040 728 0766.

Alla olevsta dokumentista tarkemmat tiedot.

Kaakkois-Helsinki kutsuu kesäteatterimatkalle Heinolaan torstaina 9.7. 2020

Heinolan kesäteatteri on tullut vuosien mittaan hyvin suosituksi matkakohteeksi riemukkaitten ja korkealaatuisten teatteriesityksien ansiosta. Viime kesän näytökset ovat olleet enimmäkseen loppuun myytyjä. Katsomo on katettu, joten sateetkaan eivät haittaa esityksen katsomista ja näyttelijät osaavat nauttia myös sateessa esiintymisestä.

Tämän kesän esitys Heinolan kateulla kesäteatterilla on kunnon komedia! Rooleissa mm. Risto Kaskilahti, Jonna Järnefelt, Taisto Oksanen ja Anu Sinisalo.

RIEMURAHAT 

Kirjoittanut:Ray Cooney

Suomennos:Mikko Viherjuuri

Ohjaus:Kari Heiskanen

Esitysoikeudet:Nordic Drama Corner

Hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipää  ja henkkareita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet:

https://kaakkoishelsinki.senioriyhdistys.fi/tapahtumat-2/matkat-retket/